Рухнаха трите мита за управлението на ГЕРБ в София. Това заяви

...
Рухнаха трите мита за управлението на ГЕРБ в София. Това заяви
Коментари Харесай

Милка Христова: Рухнаха трите мита за управлението на ГЕРБ в София

Рухнаха трите мита за ръководството на ГЕРБ в София. Това съобщи заместник-председателят на СОС от Българска социалистическа партия Милка Христова пред делегатите на XIII-ата Конференция на Софийската организация на Българска социалистическа партия.
 Калоян Паргов: Има три риска пред Българска социалистическа партия за евровота  Сергей Станишев при столичните социалисти с доклад
Чистота на въздуха – съгласно отчета на Европейската счете палата София е усвоила над 600 млн. лева, без да реализира осезателен прогрес в тази област. Образование - съгласно отчета на Евростат София е на последно място по задоволеност на жителите от положението на просветителната и учебна инфраструктура и това откакто те са приоритет на бюджетите на Столична община повече от 10 години. Ремонтираме и строим – феноменът „ ремонт на ремонта “ се трансформира в запазена марка на Столична община и в максимален неуспех на капиталовата й политика, изясни Христова. 

„ Важен политически резултат от протичащото се през есента на 2018 година в София с директното присъединяване на общинските съветници от Българска социалистическа партия е, че за пръв път стартира " ерозия " на облика на недосегаемата до момента емблема на локалната власт на ГЕРБ - кмета Йорданка Фандъкова ”, сподели Христова в отчета си за активността на групата на Българска социалистическа партия в СОС. " За пръв път персонално беше поискана оставка на Фандъкова от представителите на Групата на Българска социалистическа партия в СОС във връзка скандалния ремонт на ул. " Граф Игнатиев " и градинката на църквата " Св. Седмочисленици ", който преля чашата на самообладание на столичани ”, изясни тя.

Милка Христова очерта и главната цел на групата общински съветници от Българска социалистическа партия през последната година от мандата 2015-2019. „ Да разработим " Визия за развиване на София ", с която да предложим друг път на ръководство със обществено виновна политика за обезпечаване на стабилно развиване на столичния град, за превъзмогване на съществуващите диспропорции и контрасти сред положението на централната му част и регионите. Политика, която да обезпечава добра среда, стандарт за работа и живот на жителите ", сподели Христова.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР